ep archivo   el ceo de reig jofre ignasi biosca interviene durante su visita a la sede de reig jofre
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Reig Jofre ha anunciat aquest dimecres el desembarcament de la seva marca de complements alimentaris, Forté Pharma, a la Xina. L'empresa espanyola, que cotitza al Mercat Continu, ha llançat el seu e-commerce al gegant asiàtic, que durà a terme a través de la plataforma 'business to consumer' TMALL.

  • 2,75€
  • -2,48%

Així ho ha comunicat en una nota, en què explica que la Xina és "el primer mercat mundial en el negoci en expansió dels complements alimentaris, en què els productes d'origen europeu gaudeixen d'un gran reconeixement per part del consumidor asiàtic".

Amb aquesta decisió, Forté Pharma es beneficiarà, a més, de la "notorietat de marca assolida entre la comunitat xinesa que compra els seus productes durant els seus viatges a Europa". I és que, destaca Reig Jofre, el mercat xinès representa aproximadament el doble del mercat europeu, amb un creixement esperat al voltant del 14% anual fins al 2023.

Forté Pharma, especialitzada en complements alimentaris a l'àmbit de la prevenció i el manteniment de la salut, presentarà els seus productes de les gammes de bellesa, control de pes i energia al mercat xinès amb l'ajuda de l'equip de màrqueting internacional. Dr. Yann Rougier, neurobiòleg i expert en nutrició, i en col·laboració amb influencers locals.

Amb aquesta decisió Reig Jofre aposta en ferm pel desenvolupament de nous canals en línia en l'estratègia de creixement de Forté Pharma, que espera enfortir el seu posicionament a la Xina i que el seu e-commerce a nivell global superi el 20% de les vendes d'aquí a tres anys. El negoci en línia es desenvoluparà en paral·lel al negoci físic, sense penalitzar la venda tradicional a farmàcia.

Forté Pharma, que s'engloba dins de la Unitat de Negoci de Consumer Healthcare de Reig Jofre, concentrava el gruix de les vendes en energia (24% de les vendes), estrès i son (13%), control de pes (22%) i bellesa (9%) a tancament de juny 2022. Realitza la comercialització dels seus productes majoritàriament a Europa, a través de xarxes de venda pròpia, sent-ne França el seu principal mercat amb el 59% de les vendes, seguit d'Espanya i Benelux amb el 24% i 11%, respectivament.

contador