• Preveu augmentar les vendes d'antibiòtics injectables als estats del sud-est asiàtic i arribar a un milió d'euros durant els propers dos anys
ep ignasi biosca conseller delegatreig jofre
EUROPA PRESS

La farmacèutica Reig Jofre ha signat un acord de distribució amb un soci local per al subministrament a Filipines de Cefuroxima 750mg, un antibiòtic injectable cefalosporànic indicat en infeccions bacterianes, que es comercialitzarà amb el nom de Bizafrox 750mg.

  • 2,75€
  • 7,84%

El mercat d'Àsia és un dels mercats estratègics per Reig Jofre per la seva grandària i potencial de creixement, que el 2016 va passar del 4% al 7% en l'aportació de vendes de la companyia, impulsada principalment per l'entrada al mercat japonès.

L'arxipèlag de les Filipines, situat al Sud-est Asiàtic, està format per més de 7.000 illes i té una població per sobre dels 100 milions d'habitants. Actualment, Reig Jofre compta amb una cartera de productes en vies de registre en aquest mercat, la comercialització dels quals està prevista al llarg de 2018.

La companyia ha assenyalat que la internacionalització és un dels seus pilars estratègics de creixement i que l'especialització en genèrics injectables estèrils d'ús hospitalari -desenvolupats en la seva majoria pels equips d’R + D de Reig Jofre- ha estat una de les "puntes de llança de la internacionalització", que genera el 60% de la seva xifra de negocis fora d'Espanya.

L'inici de la comercialització d'antibiòtics injectables a Filipines se suma a la creació de Reig Jofre Europe, el 2015, aliança d'empreses a Singapur per a la comercialització dels productes Reig Jofre al Sud-est Asiàtic i l'acord formalitzat amb la japonesa Maruishi Pharma per a la comercialització d'injectables d'última generació d'ús hospitalari al Japó.

Reig Jofre preveu augmentar les vendes d'antibiòtics injectables als estats del sud-est asiàtic (ASEAN) i arribar a un milió d'euros durant els pròxims dos anys, gràcies al creixement estimat per a aquesta Cefuroxima 750mg i a la comercialització de la cartera de productes en vies de registre.

Reig Jofre va tancar 2016 amb una xifra de negoci de 161 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador