ep la presidenta de redeia beatriz corredor durante la rueda de prensa de publicacion de los
A. Pérez Meca - Europa Press

La companyia RBC ha elevat aquest divendres la valoració de Redeia. Puja el consell a sobreponderar des de mantenir i el preu objectiu fins als 20 euros des dels 18,50 euros.

  • 16,51€
  • 0,12%

En un informe titulat, No espereu a l'inici de la revisió regulatòria, RBC comenta que la "dolenta regulació" explica el descompte de dos dígits sobre la RAB (base d'actius regulats).

"Amb la revisió regulatòria a punt de començar a finals d'aquest any i el sector demanant una millora significativa, creiem que les opcions dels reguladors espanyols són clares si no volen que descarrili la transició energètica espanyola", assenyalen aquests experts. "Redeia n'és la millor alternativa per aprofitar aquest escenari".

RBC diu que Redeia podria generar una taxa interna de rendiment (TIR) superior al 13% si desapareix el descompte de la RAB.

"Calculem una TIR del 13% per a un inversor en Redeia actualment, amb el nostre dividend per acció estimat basat en un rendiment del 6,5% a partir del 2026, un 'payout' del 70% i una sortida a RAB. Calculem que aquesta TIR augmentaria en 100 punts bàsics amb cada augment del 5% a la prima de sortida a RAB. A més, calculem un augment de 30 punts bàsics a la TIR, amb un augment de 100 punts bàsics al 'payout' o més de 100 punts bàsics, amb un increment de 100 punts bàsics al RoR a partir del 2026", afirmen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador