ep avionqatar airways 20180906190015
QATAR AIRWAYS - Archivo

Qatar i la Unió Europea (UE) són a prop de tancar un acord sobre el transport aeri que hauria d'unir totes dues. Així ho ha assegurat Akbar al-Baker, conseller delegat de l'aerolínia Qatar Airways.

"Hem dut a terme audaços mesures per acordar una sèrie de mesures de competència lleial, transparència...", afirma el CEO de l'aerolínia Qatar. Aquest acord farà que Qatar no pugui obligar els operadors europeus a tenir un agent de vendes local per noliejar avions cap a Doha.

"Qatar s'ha compromès a oferir un entorn comercial just i amigable, de manera que les aerolínies europees gaudiran d'unes oportunitats mai vistes", ha assegurat Baker.

Amb tot, cal recordar que Qatar Airways i altres companyies del Golf han estat acusades històricament de tenir un avantatge injust respecte a la resta de grups que operen a la regió.

Aquest acord se sumarà a l'assolit entre Qatar i els Estats Units l'any passat per assegurar la transparència de Qatar Airways.

Cal recordar que la companyia Qatar és una de les principals accionistes d'IAG, el consorci en el qual es troba Iberia, entre d'altres aerolínies.

Noticias relacionadas

contador