allianz

La SOCIMI Silvercode, el principal accionista controlat per PSP Investments i Drago Capital, ha arribat a un acord per tancar el procés de venda de Castellana 200 a Allianz Real Estate, la divisió immobiliària del grup financer i assegurador alemany.

Fonts del mercat consultades per Europa Press han assenyalat que l'import de l'operació, que serà efectiva després de l'estiu, puja a uns 250 milions d'euros.

Aquesta transacció és, de moment, la més gran duta a terme a Espanya al segment d'oficines el 2019 i ha estat assessorada per part del venedor per la consultora immobiliària Savills Aguirre Newman, i per Linklaters i EY com a assessors jurídics, mentre que Uría & Menéndez ha assessorat al comprador.

Castellana 200 compta amb dos edificis d'oficines amb una superfície bruta llogable (SBA) de més de 20.000 metres quadrats i un centre comercial de 6.500 metres quadrats de superfície, així com més de 800 places d'aparcament. El complex està situat entre els números 198 i 206 del Paseo de la Castellana de Madrid.

El complex se situa a la zona prime de Madrid, en ple eix financer de la ciutat i està ocupat pràcticament en la seva totalitat per prestigioses empreses nacionals i internacionals, segons ha informat aquest dilluns la part venedora. Allianz adquireix un edifici 'trofeu' al segment prime d'oficines, operació que és la més significativa a la zona durant els últims anys.

contador