prosegur seguridad

Prosegur Security, la divisió de Prosegur que ofereix solucions de seguretat física i electrònica, ha inaugurat el seu nou centre intel·ligent (iSOC, per les sigles en anglès) a Madrid. La creació d'aquest centre d'operacions consta d'una inversió de cinc milions d'euros, cosa que suposarà, a més, la creació de 150 llocs de treball directes.

  • 1,62€
  • -0,37%

Aquesta instal·lació integra diverses tecnologies com Intel·ligència Artificial, Internet de les Coses (IoT) o Big Data, informen des de Prosegur.

L'iSOC compta amb capacitats per al processament intel·ligent de dades i la gestió de serveis avançats de seguretat, així com la capacitat d'integrar-se amb el llegat tecnològic dels usuaris als quals aporta els seus serveis. La inauguració de l'iSOC té com a objectiu el desenvolupament d'un treball col·laboratiu i en xarxa entre les diferents geografies en què opera la companyia.

Fernando Abós, director general de Prosegur Security, assenyala que, si "tradicionalment l'activitat de les direccions de seguretat consistia a protegir les persones i els béns", ara "ens movem cap a un món on els riscos tradicionals, no només persisteixen, sinó que fins i tot estan creixent i ho fan amb una complexitat addicional”. "Les amenaces sorgeixen de fonts cada vegada més inesperades i difuses, i el concepte de seguretat s'amplia per incloure altres qüestions no contemplades anteriorment. Això demana models de seguretat molt més dinàmics i capaços d'adaptar-se ràpidament per respondre i anticipar-se als riscos, en definitiva, models de seguretat més intel·ligents", explica.

En aquest sentit, Prosegur ha definit un model que correspon a aquesta nova realitat, la Seguretat Híbrida. Es basa en empoderar les persones expertes en seguretat per mitjà de tecnologies intel·ligents i connectades que fan un ús estratègic de les dades. Dins aquesta estratègia, el centre d'operacions de seguretat, anomenats iSOC, es consagra com un pilar fonamental del model, és el cervell del model de Seguretat Híbrida. "Persones, Tecnologia i Dades, com a elements clau i l'iSOC al centre, orquestrant-ho tot de manera intel·ligent", expliquen des de Prosegur.

Noticias relacionadas

contador