ep prosegur cash adquiere changegroup
PROSEGUR CASH

Prosegur Cash ha adquirit el control del tercer operador mundial del sector del comerç al detall de canvi de moneda, ChangeGroup. Amb aquesta operació, Prosegur Cash continua avançant en el desenvolupament de la seva àrea de Nous Productes com un element fonamental de la seva estratègia de transformació, que inclou la diversificació de la cartera de serveis i de la presència geogràfica.

  • 0,55€
  • 5,79%

ChangeGroup és una companyia líder a l'àmbit del comerç al detall de canvi de moneda, i, a més, compta amb una important xarxa de caixers automàtics. La companyia, fundada el 1991, ha prestat els seus serveis a més de 50 milions de clients, opera una xarxa de més de 100 punts de venda (tant a aeroports com a localitzacions emblemàtiques de les principals ciutats del món) i gestiona un parc de 300 caixers automàtics a 37 ciutats de tot el món.

ChangeGroup s'ha posicionat com l'operador líder de canvi de moneda als seus mercats europeus i, a més, desenvolupa operacions als Estats Units.

L'activitat de canvi de divises experimenta una forta recuperació després dels pitjors anys de la pandèmia. En aquest context, la solidesa financera i l'experiència internacional de Prosegur Cash juntament amb el coneixement profund del sector i la capacitat operativa de ChangeGroup representen una oportunitat per capturar el creixement esperat al sector. En aquest sentit, Prosegur Cash aspira a créixer de manera decidida el negoci de ChangeGroup durant els propers exercicis.

Prosegur Cash i ChangeGroup desenvoluparan una estratègia integrada amb què esperen accelerar el creixement de les seves operacions i aprofitar les sinergies que es generaran amb la combinació de les dues companyies. L'objectiu és construir una operació fortament basada en l'experiència digital, tant pel desenvolupament de productes com pels canals, i cobrir així de manera àgil i eficient les necessitats del client a qualsevol lloc del món.

Ignacio Cea, director global de Nous Negocis de Prosegur Cash, ha destacat sobre l'adquisició que "sumar l'experiència i el coneixement de ChangeGroup és una fita molt rellevant en la transformació de les nostres operacions i en la constant diversificació dels nostres serveis. Amb aquesta operació volem aportar les nostres capacitats en un nou segment que s'està recuperant molt ràpid després de la pandèmia. Estem convençuts que ara iniciem una nova etapa d'intens desenvolupament per a ChangeGroup a tots els mercats i països”.

Per part seva, Sacha Zackariya, CEO i cofundador de ChangeGroup ha assenyalat que “aquest acord és un clar senyal de la confiança dipositada en els nostres equips i en els serveis que proporcionem. Des d'ara, els nostres clients -especialment els aeroportuaris– compten amb un soci realment fort i financerament estable, amb els recursos necessaris per oferir serveis de primera classe a llarg termini i a escala global”.

La unitat de negoci de Nous Productes de Prosegur Cash va créixer durant els sis primers mesos del 2022 un 39,4% respecte al mateix període de l'any anterior. Aquesta xifra es va elevar fins al 56,2% si se n'exclouen les desinversions. D'aquesta manera, els nous productes van reportar unes vendes de 206 milions d'euros i ja van representar el 23,4% dels ingressos totals.

contador