• Inicia la seva recuperació després de l'impacte negatiu de la reforma fiscal
ep presentacionnuevo desfibrilador philips
DESFIBRILADOR PHILIPS

El grup tecnològic holandès Philips ha reportat un benefici net atribuït de 1.657 milions d'euros el 2017, una xifra que representa una millora del 14,4% respecte a l'any anterior, segons la pròpia multinacional, després d'assumir durant l'últim trimestre de l'any un impacte negatiu de 171 milions d'euros per la implementació de la reforma fiscal aprovada als Estats Units.

  • 26,84€
  • -1,40%

Les vendes de la companyia holandesa entre gener i desembre van sumar 17.780 milions d'euros, un 2% més que el 2016, mentre que en dades comparables, que exclouen variacions del tipus de canvi i en el perímetre de l'empresa, van augmentar un 4%.

La productivitat implementada va permetre un estalvi anual de 483 milions d'euros

Per la seva part durant el quart trimestre, Philips va obtenir un benefici net atribuït de 860 milions d'euros, un 37,4% més que un any abans, mentre les seves vendes es van mantenir estables en 5.303 milions d'euros. La companyia holandesa va informar que els programes de millora de la productivitat implementats van permetre un estalvi anual de 483 milions d'euros, per sobre de l'objectiu de 400 milions.

"Esperem que els nostres mercats creixin entre un 3% i un 5% sobre una base comparable el 2018", va declarar Frans van Houten, conseller delegat de Philips, expressant la seva confiança en què es compliran els objectius a mitjà termini d'aconseguir un creixement comparable de les vendes d'entre el 4% i el 6%.

contador