luis mora pharammar
30,44€
  • 0,62€
  • 2,08%

PharmaMar puja un 4% en borsa aquest dilluns. La biofarmacèutica i Janssen han subscrit un nou acord de llicència que substitueix l'Acord de Llicència de 2001 sota el qual Janssen es reserva el dret de vendre i distribuir, amb caràcter exclusiu, Yondelis i qualsevol altre producte que contingui el principi actiu (trabectedina) als Estats Units. Els pagaments per compliment de fites i per royalties sobre les vendes netes del producte obtingudes per Janssen als Estats Units es mantenen respecte a l'Acord de Llicència de 2001. PharmaMar conservarà els drets exclusius de producció del principi actiu, que se subministrarà a Janssen per al seu ús clínic i comercial.

Simultàniament, PharmaMar i Janssen han signat un acord marc de transferència de productes, pel qual Janssen transfereix a PharmaMar tots els drets sobre el compost a la resta dels territoris llicenciats a Janssen, és a dir, tots els països del món excepte els EUA, Europa i Japó, aquest últim llicenciat a Taiho Pharmaceuticals.

La implementació d'aquest acord de transferència es realitzarà de forma gradual, depenent dels requisits reguladors específics de cada país. Janssen i PharmaMar es comprometen a assegurar el subministrament de Yondelis durant la transferència. Janssen continuarà amb les vendes del producte fins que es completi la transferència de les autoritzacions de comercialització.

PharmaMar ha indicat que aquest acord macro de transferència li permetrà distribuir Yondelis en més de 40 països addicionals en els quals el producte ja ha estat aprovat.

PharmaMar té previst comercialitzar Yondelis a través de socis locals i no descarta la possibilitat que es presentin noves sol·licituds i s'obtinguin noves aprovacions reguladores en més països on el producte no estigui actualment aprovat.

Noticias relacionadas

contador