luis mora pharammar
29,82€
  • 0,16€
  • 0,54%

PharmaMar es reunirà amb inversors institucionals a San Francisco durant la 38º edició de la Conferència Anual de Salut organitzada per JP Morgan la setmana que ve. Entre d'altres, la companyia presentarà la dimensió i l'impacte del seu nou acord de llicència de lurbinectedina als EUA amb Jazz Pharmaceuticals, el futur enfocament de desenvolupament de negoci i com impulsa els plans de la companyia.

PharmaMar va signar el passat 19 de desembre un acord de llicència amb Jazz Pharmaceuticals, per a la comercialització en exclusiva de lurbinectedina als Estats Units, segons el qual, PharmaMar rebrà un pagament inicial de 200 milions de dòlars, i podrà rebre fins a un total de 800 milions d'euros addicionals en milestones. D'ells, en podria rebre fins a 250 milions de dòlars per fites reguladors, una vegada que l'FDA concedeixi aprovació accelerada i/o completa de lurbinectedina en els terminis determinats.

Addicionalment, PharmaMar podrà rebre fins a 550 milions de dòlars per objectius comercials. A més, un cop s'iniciï la comercialització, PharmaMar rebria royalties sobre les vendes netes de lurbinectedina, el rang de la qual comprèn des del doble dígit alt fins a un màxim del 30%. Aquesta xifra d'ingressos podrà augmentar si s'aprova el producte en altres indicacions terapèutiques. PharmaMar conserva els drets de producció de lurbinectedina i subministrarà el producte a Jazz.

PharmaMar ha començat amb força l'any després de ser el millor valor del mercat espanyol el 2019, amb una revaloració acumulada superior al 200%. Luis Mora, director general de la Unitat de Negoci d'Oncologia de la companyia, ha declarat a Bolsamanía el passat mes que el 2020 tenen la intenció de posar el seu tercer fàrmac al mercat.

Noticias relacionadas

contador