• Carolina Masaveu, que n'era la tercera accionista, ha venut la seva participació
Pescanova 25112015

Ha arrencat la jornada amb pujades del 3% després de desplomar-se més d'un 90% durant la passada sessió. Tot i això, Pescanova s'ha capgirat i s'enfonsa en borsa a aquesta hora (-29%).

  • 0,41€
  • -0,48%

La companyia va tornar a cotitzar aquest dimecres després de quatre anys suspesa i va viure una sessió per a l'oblit. A la nit es va conèixer, ja amb les borses tancades, que Carolina Masaveu, que figurava com a tercera accionista de la companyia, l'ha abandonat després de vendre’n el 7,1%. Fonts coneixedores de l'operació han explicat a Efe que la venda es va realitzar a un preu aproximat de 40 cèntims per acció (per sobre dels 27 cèntims als quals va tancar ahir Pescanova i el doble dels 20 cèntims als quals cotitza ara). L'operació es va completar al llarg de la jornada passada.

Carolina Masaveu va entrar en l'accionariat de Pescanova a l'agost de 2013 -amb l'empresa suspesa de cotització- amb un 3,7% i va elevar la seva posició fins a superar el 7,1% a l'abril de 2014 a través de la societat Crisgadini, transacció realitzada al mercat d'operacions especials de la Borsa de Barcelona.

La inversora figurava com la tercera accionista de referència de la companyia, per darrere del fons d'inversió Broadbill (11,5%) i de l'expresident de la companyia, Manuel Fernández de Sousa (7,5%), segons els registres de la CNMV.

Pescanova ha estat quatre llargs anys fora del mercat. Durant aquest temps la companyia ha passat pel concurs de creditors, tota la cúpula directiva va dimitir i va haver de ser refundada com Nueva Pescanova.

Noticias relacionadas

contador