ep parques reunidos 20190328211304
PARQUES REUNIDOS - Archivo
13,08€
  • 0,00€
  • 0,00%

Els fons de capital risc EQT, GBL i la companyia Alba Europe (participada per Corporació Financera Alba), sota la societat denominada Piolin Bidco, han llançat una OPA sobre el 55,79% del capital social de Parques Reunidos (que es dispara un 28% després de començar a cotitzar) a 14 euros per títol, xifra que suposa una prima del 29,15% respecte al tancament de la passada sessió.

L'oferta està condicionada al fet que sigui acceptada pels titulars d'un nombre mínim de 24.861.271 accions, representatives del 30,79% del capital social de Parques Reunidos.

A més, també estarà condicionada al fet que l'operació de concentració empresarial que tindrà lloc com a conseqüència de l'èxit obtingui les autoritzacions preceptives en matèria de defensa de la competència.

La societat oferent ha assegurat que disposa de suficients recursos financers, que inclouen deute bancari ja assegurat per afrontar el total de la contraprestació de l'oferta, que se satisfarà íntegrament en efectiu i estarà garantit per un aval bancari.

Les accions de Parques Reunidos titularitat de Miles Capital, que ostenta al voltant d'un 21% de la companyia a través de Groupe Bruxelles Lambert, i Alba Europe, participada per Corporació Financera Alba i propietària del 23,02% de la companyia, seran immobilitzades fins a la finalització del termini d'acceptació de l'oferta.

Parques Reunidos ha informat, a més, que va contractar Citigroup com a assessor financer independent i Uría Menéndez Abogados com a assessor legal per al millor exercici de les seves funcions en relació amb aquesta oferta. Finalment, detalla que el Consell d'Administració es reunirà pròximament per "examinar l'anunci previ publicat per l'oferent i fer un seguiment continuat de l'oferta".

Noticias relacionadas

contador