ep comidadomicilio delivery de companiatropico
COMPAÑÍA DEL TRÓPICO

Companyia del Trópico, cadena de restauració que compta amb marques com Panaria, Charlotte Café, Café & Tapas, Café & Té o els restaurants Atlántico a Madrid i Lisboa, s'ha aliat amb Just Eat per portar el seu menjar a domicili a Espanya, segons ha informat el grup en un comunicat.

En concret, des de la plataforma de Just Eat, els usuaris podran accedir, des de casa, espai de treball o des de qualsevol lloc, a l'ampli assortiment de productes de Café & Tapas, Panaria i Café & Té, que cobreix des de l'esmorzar al sopar.

El servei ja es troba disponible en més de 50 establiments adherits de Madrid, València, Barcelona, ​​Castelló i Múrcia, així com en algunes ciutats d'Andalusia i el País Basc. La companyia s'ha marcat com a objectiu a curt termini ampliar aquest servei a altres zones d'Espanya.

La companyia s'ha marcat com a objectiu a curt termini ampliar aquest servei a altres zones d'Espanya

Aquest acord permet a Companyia del Trópico impulsar la seva expansió i consolidar el seu servei de lliurament de comandes a domicili, mentre que per Just Eat suposa l'ampliació del llistat de restaurants adherits a la seva plataforma, que ja compta amb més de 8.000 establiments a Espanya, fet que cobreix el 95% del territori nacional.

La directora de màrqueting de Companyia del Trópico, Paloma Buj, s'ha congratulat per aquest acord. "Ens permet oferir als nostres clients el millor servei. Confiem en la qualitat i èxit de Just Eat per ampliar i millorar el nostre servei de lliurament a domicili i estem segurs que superaran les nostres expectatives", ha indicat.

Per la seva banda, el director de Just Eat a Espanya, Jesús Rebollo, ha considerat que Companyia del Trópico és "un gran aliat estratègic" per assolir l'objectiu de "crear la comunitat de menjar més gran del món". "Seguim treballant per ampliar la nostra oferta de restaurants i, d'aquesta manera, permetre als usuaris triar entre més de 60 tipus de menjar diferents quan i on vulguin", ha explicat.

A l'actualitat, Companyia del Trópico compta amb més de 230 establiments repartits per tot el territori espanyol dividits en les seves diferents ensenyes: Café & Té, Cafè & Tapas, Panaria, Uvepan, els restaurants Atlático i Charlotte Coffee Gastrobar, amb un repartiment aproximat del 50% franquiciats i l'altre 50% propis.

Noticias relacionadas

contador