ep archivo   el consejero delegado de inditex oscar garcia maceiras durante la primera convocatoria
M. Dylan - Europa Press - Archivo

"Tenim confiança per continuar creixent en el futur, a causa de les oportunitats per guanyar quota als mercats globals i al nostre model únic de negoci".

  • 43,58€
  • -0,50%

Són les paraules d'Óscar García Maceiras, conseller delegat d'Inditex. El directiu de la cadena de moda gallega ha afegit, durant la presentació dels resultats dels primers nou mesos del seu exercici fiscal 2023 (de l'1 de febrer del 2023 al 31 d'octubre del 2023) davant d'analistes, que "estem en camí de complir tots els objectius a llarg termini. La fortalesa del nostre model integrat de negoci està fent operar el nostre negoci a un gran potencial.

García Maceiras ha tornat a mostrar el seu optimisme sobre el potencial de creixement de la matriu de Zara, que cotitza a màxims històrics a la borsa, amb una valoració superior als 115.000 milions d'euros.

Així, ha afegit que “operem en 213 mercats, amb una quota de mercat en un negoci altament fragmentat. Veiem grans oportunitats de creixement orgànic i expansió a tots els mercats”.

Entre les previsions més destacades que s'han ofert als analistes, Inditex espera un marge brut al voltant de 75 punts bàsics superior al 2022. A més, estima unes inversions ordinàries al voltant de 1.600 milions el 2023.

"La continua optimització de l'experiència dels clients és central en la nostra estratègia. La fortalesa del nostre model integrat de negoci, que està operant a ritme complet, ha estat reforçada. També veiem espai per augmentar la productivitat de les vendes a les nostres botigues", ha ressaltat García Maceiras.

El directiu ha comentat que "esperem augmentar l'espai brut de venda a les nostres botigues en un 3% el 2023, mentre continuem amb la seva optimització".

Noticias relacionadas

contador