• La biotecnològica presentarà resultats el desembre
  • El valor recupera gran part de les pèrdues acumulades aquest any

Oryzon Genomics es converteix en protagonista de la sessió en disparar-se més d'un 43% al Mercat Continu fins a superar els 4 euros per acció. El valor, que es va disparar el dia del seu debut en borsa al desembre un 35,6%, havia acumulat des de llavors pèrdues de prop del 40% fins a tancar aquest dimarts en els 2,85 euros.

  • 2,03€
  • -1,46%

La biotecnològica catalana puja en borsa aquest dimecres després d'anunciar avanços amb un compost per al tractament de la leucèmia, denominat Ory-1011. Els primers resultats, segons l'empresa, apunten a una eficàcia que haurà de ser confirmada al desembre davant el Congrés Anual de la Societat Americana d'Hematologia (ASH, per les seves sigles en anglès). La farmacèutica suïssa Roche finançarà aquests assajos, amb un acord de llicència de fins a 500 milions de dòlars, segons Reuters.

Així, Oryzon, que se centra en l'epigenètica per al desenvolupament de teràpies en malalties amb importants necessitats no resoltes, ha anunciat que presentarà les dades clíniques preliminars al congrés de la ASH que tindrà lloc entre el 3 i el 6 desembre en San Diego (Califòrnia).

contador