ep recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha presentat aquest divendres dades preliminars de la capacitat de vafidemstat per a reduir la resposta inflamatòria en pacients de Covid-19 de l'assaig de Fase II Fuita en el 31è Congrés Europeu de Microbiologia Clínica i Malalties Infeccioses, ECCMID-2021. La companyia puja prop d'un 6% en bossa després d'aquestes notícies.

  • 1,78€
  • -5,82%

Des de maig de 2020 fins a març de 2021 s'han estudiat a seixanta pacients per a avaluar i controlar la seguretat i eficàcia de l'administració de vafidemstat sobre el tractament de base (SoC). Els glucocorticoides van ser el SoC més freqüent (83% dels pacients, igualment representats en tots dos braços). La majoria dels pacients (69%) han estat donats d'alta abans de la primera setmana de tractament en tots dos braços i quatre pacients han ingressat en l'UCI (2 en cada braç).

El tractament ha estat ben tolerat, amb només 13 esdeveniments adversos (EA) en 11 subjectes durant l'estudi, cap d'ells greu. D'ells, s'han registrat 9 EA al braç de vafidemstat + SoC, tots lleus, i s'ha considerat no relacionats amb el tractament.

Respecte al control de la malaltia, vint-i-quatre pacients (77,4%) en el grup SoC han necessitat ventilació mecànica comparat amb 19 (65,5%) en el grup tractat amb vafidemstat + SoC. Un total de 6 pacients han requerit medicació de rescat: 4 pacients (67%) en el grup SoC i 2 (33%) tractats amb vafidemstat + SoC. Un pacient tractat amb SoC ha mort per Covid-19 i cap en el grup tractat amb vafidemstat.

Noticias relacionadas

contador