ep oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo
1,90€
  • -0,03€
  • -1,76%

Oryzon Genomics ha anunciat la publicació per científics de la companyia d'un article científic rellevant sobre el desenvolupament i posada a punt d'un sistema que permet quantificar l'efectivitat farmacològica en el pacient de fàrmacs experimentals.

L'article dels científics de la biofarmacèutica, publicat a la revista 'Journal of Biological Chemistry' de l'Associació Americana de Bioquímica i Biologia Molecular, "descriu el desenvolupament i posada a punt d'un sistema que permet assegurar que els nostres fàrmacs experimentals arriben de forma efectiva aquesta diana terapèutica i permeten quantificar el nivell farmacològic d'inactivació", explica.

A més, Oryzon Genomics detalla que aquesta metodologia pot usar-se indistintament per al fàrmac antitumoral Iadademstat (ORY-1001) o per al fàrmac per a malalties del sistema nerviós Vafidemstat (ORY-2001) tant en mostres obtingudes de pacients com en el treball de recerca preclínic.

El nivell d'interacció real en els pacients entre un fàrmac i la seva diana terapèutica és un aspecte central en el desenvolupament de fàrmacs segurs i eficients en la nova medicina personalitzada i és un aspecte més de l'aproximació d'innovació integral que Oryzon Genomics aplica als seus programes de desenvolupament. La companyia ha patentat aquesta tecnologia i l'està aplicant amb èxit en els seus assajos clínics en marxa.

Noticias relacionadas

contador