• Es tracta d'un servei gratuït i que funciona en mode prepagament
ep orange telefonia sucursal movil
EUROPA PRESS

Orange ha incorporat una nova funció a la seva aplicació de pagaments Orange Cash que permetrà als menors d'edat d'entre 12 i 18 anys utilitzar aquest servei. Per usar-lo, hauran de comptar amb l'autorització dels seus pares o tutors legals, segons ha informat l'operadora de telecomunicacions en un comunicat.

El nou servei, anomenat Orange Cash Jove, respon a la "creixent necessitat de serveis en mobilitat dels seus usuaris", segons la companyia. A més, és gratuït i funciona en mode de prepagament, de manera que, amb només recarregar el saldo, els usuaris podran utilitzar el seu telèfon intel·ligent per fer pagaments on vulguin, ja sigui en comerços físics o online.

Amb només recarregar el saldo, els usuaris podran utilitzar el seu telèfon intel·ligent per fer pagaments

"Gràcies a aquest innovador servei, els menors d'edat d'entre 12 i 18 anys també podran comptar amb la comoditat de realitzar pagaments amb el seu mòbil, de forma senzilla, gratuïta (sense despeses ni comissions) i 100% segura, independentment de la seva entitat bancària, en la immensa majoria dels comerços, que ja accepten contactless a Espanya i en milions de comerços a la resta d'Europa", afirma Orange.

En aquest sentit, afegeix que al mateix temps permet dotar d'autonomia als joves per realitzar els seus pagaments fàcilment i sense portar efectiu i s'ofereix tranquil·litat als pares i tutors, que podran controlar la despesa dels menors, en ser els únics que poden activar el servei i realitzar les recàrregues a les targetes carregades a l'aplicació.

El pare o tutor podrà recarregar el compte del menor còmodament des del seu propi mòbil i també gestionar completament el compte del menor des de pàgina web, on podrà veure, així mateix, el saldo disponible i l'historial de transaccions i bloquejar el compte, si cal, per evitar nous pagaments.

REQUISITS DEL SERVEI

Podran accedir al servei els joves amb edats entre 12 i 18 anys, que disposin d'una línia mòbil d'Orange (de contracte o prepagament), un terminal NFC compatible amb Orange Cash i una targeta SIM NFC. Per la seva banda, el pare o tutor haurà de demostrar també que és major d'edat i representant legal del menor per poder activar el servei. Cada usuari podrà tenir fins a un màxim de quatre comptes Orange Cash Jove activades.

A més, com a promoció inicial perquè els joves puguin provar el servei, Orange els regala fins a 25 euros de saldo extra: 15 euros de saldo amb la primera recàrrega de 10 euros o més, que se sumen a la devolució d'1 euros als 10 primers pagaments d'import superior a 1 euros o més.

contador