ep junta de accionistas de ohla de 2023
EUROPA PRESS

OHLA s'ha adjudicat un nou contracte per ampliar la xarxa del metro d'Estocolm. A instàncies de l'Administració de Transports de la Regió d'Estocolm, el projecte 2651 Stationer Bygg té un import proper als 90 milions d'euros.

  • 0,43€
  • 0,23%

La companyia aconsegueix amb aquesta adjudicació el quart contracte amb la Regió d'Estocolm per a l'ampliació de la Línia Blava.

Així, ja és el contractista més gran en l'ampliació del metro a la capital sueca. En total, els quatre projectes adjudicats sumen un import global proper als 330 milions d'euros.

Com expliquen, 2651 Stationer Bygg contempla el disseny i la construcció de set noves estacions i la realització de pavellons i centres tècnics al llarg de la nova zona sud de la Línia Blava.

Així mateix, estendrà els treballs a estructures d'acer i formigó, parets lleugeres, portes i seccions de vidre, sostres falsos, revestiments de terres i acabats de parets i sostres. A això se suma la integració d'ascensors, escales mecàniques, sistemes electromecànics i intervencions artístiques a les estacions.

Noticias relacionadas

contador