minas ohla chile
OHLA.

OHLA continua ampliant la seva cartera minera a Xile amb la participació en un contracte de 130 milions d'euros per al peraltament i construcció de murs del dipòsit de relaves de la Minera Spence, al municipi de Sierra Gorda, dins de la regió d'Antofagasta.

  • 0,39€
  • -2,12%

Tal com recull el comunicat enviat per la companyia, aquest projecte, que forma part de la nova fase d'expansió del jaciment, es desenvoluparà en consorci amb les companyies Besalco i Valko, i completarà altres activitats desenvolupades anteriorment a les instal·lacions, propietat de BHP, la companyia minera més gran del món.

Els treballs d'aquesta nova fase inclouen l'excavació, el processament i el farciment de terres per peraltar el mur principal i el mur de partida nord-est, la construcció de drenatges i rases interceptores d'infiltració, així com la construcció de bermes i del dic de protecció. L'operació és a 162 km d'Antofagasta i 69 km de Calama, i se situa a una alçada de 1.750 metres sobre el nivell del mar.

Aquest no és l'únic projecte d'OHLA a Xile dins del sector miner, ja que està desenvolupant una planta de tractament de coure i el manteniment del complex torrament, totes dues per a la Divisió Ministre Hales, a més del projecte d'ampliació del Tranque Talabre, presa de relaves situada a la ciutat xilena de Calama, i els treballs aconseguits al jaciment subterrani de coure més gran del món, la mina El Tinent.

"OHLA suma més de quatre dècades desenvolupant infraestructures a Xile de forma continuada, on ha desenvolupat projectes com la construcció i gestió del Centre de Justícia o la realització de vuit hospitals que sumen més de 2.865 llits i més de 418.000 metres quadrats", destaquen a l'escrit.

contador