ohla presentacion

OHLA ha designat Daniel Ruiz nou director general d'Amèrica del Nord. Substituirà al càrrec Ashok Patel que es jubila després d'una destacada carrera professional. Daniel Ruiz compta amb un rellevant coneixement del mercat de les infraestructures dels Estats Units. 15 dels 23 anys de la seva carrera professional els ha desenvolupat en aquest país.

  • 0,42€
  • 4,20%

Va començar la seva carrera a Dragados i suma una destacada experiència al sector a Europa, Canadà i Estats Units duent a terme una àmplia varietat de projectes entre els quals es troba la millora de l'I-595 Corridor a Florida (EUA) o la Rt. Hon. Herb Gray Parkway a Ontario (Canadà). Abans d'incorporar-se a OHLA com a director d'Operacions, el 2019, va ocupar aquesta mateixa posició en una constructora a Florida.

Amb aquest nomenament, l'equip directiu d'OHLA ressalta la decidida aposta de la companyia pels Estats Units i el seu ferm compromís per continuar impulsant infraestructures que millorin el creixement i el progrés del país.

ELS EUA, UN MERCAT DE REFERÈNCIA PER A OHLA

Els Estats Units és un mercat de referència per a OHLA. La companyia, que actua com a empresa local en aquest país, va iniciar la seva activitat als Estats Units el 2006 i actualment és present a Califòrnia, Nova York, Nova Jersey, Massachusetts, Illinois, Texas i Florida a través de les seves filials OHLA USA, Judlau, Community Asphalt i OHLA Building.

Al tancament del 2021, la companyia comptava amb més de 1.630 treballadors al país i una cartera a curt termini de 2.162 milions d'euros. Aquest registre representa més del 40% de la cartera a curt termini del grup.

Noticias relacionadas

contador