metro nyork

OHLA, a través de la seva filial nord-americana Judlau, ha resultat adjudicatària d'un nou contracte al metro de Nova York per valor de 88,4 milions d'euros. El projecte, atorgat per l'Autoritat de Transport Metropolità de Nova York, inclou els serveis de pintura i reparació estructural de ponts i estructures elevades a les línies de metro del districte del Bronx.

  • 0,32€
  • -0,43%

La línia elevada de Dyre Avenue transporta els passatgers pels barris d'Eastchester, Baychester, Pelham Parkway i Morris Park, situats a la secció nord-est del Bronx. Per la seva banda, White Plains Road dona servei als clients que viatgen pel centre del Bronx. Ambdues línies connecten amb altres districtes de la ciutat de Nova York i tenen múltiples parades que enllacen amb els serveis d'autobús i trens de rodalies.

Aquest contracte se suma a altres adjudicacions d'OHLA a Nova York, com la millora i rehabilitació de la rotonda del carrer 79 Oest i el pont del mateix carrer sobre les línies ferroviàries d'Amtrak (128 milions d'euros), la millora de l'accessibilitat a vuit estacions del metro de Nova York (122 milions d'euros) i el disseny i construcció de l'estació d'Elmont, la primera estació de ferrocarril de Long Island (LIRR) que es construeix a la ciutat en gairebé 50 anys (59, 2 milions de dòlars). La companyia també participa en la millora del pont penjant Throgs Neck (substitució del tauler i rehabilitació dels viaductes d'accés) i en la rehabilitació del viaducte de Riverside Drive sobre el carrer 158 Oest.

Entre els projectes completats recentment destaquen la construcció de la rampa del pont Robert F. Kennedy (RFK) sobre el riu Harlem (projecte premiat pel Design Build Institute of America) i la rehabilitació i millora del túnel de Canarsie. La companyia, a més, ha participat en la renovació de les estacions de metro dels carrers 63 i 72, que formen part de la nova línia de metro de la Segona Avinguda de Nova York, la major ampliació del metro realitzada al darrer mig segle.

OHLA és present al mercat nord-americà des del 2006. Actualment opera a Califòrnia, Nova York, Nova Jersey, Massachusetts, Illinois, Texas i Florida. La cartera de projectes inclou carreteres, ponts, infraestructures ferroviàries, túnels, obres hidràuliques i edificacions singulars. L'any 2021, la companyia es va adjudicar projectes als Estats Units per valor de més de 1.150 milions d'euros. Entre ells, la I-5 a Califòrnia, el contracte més gran des del 2017, o el Destination Sport Miami, la major instal·lació poliesportiva coberta d'Amèrica del Nord.

Noticias relacionadas

contador