ep presidenteohlsu consejero delegado
OHL//PABLO MORENO

OHL s'ha adjudicat dos contractes d'obres a Chicago, Illinois (EUA), per realitzar millores en infraestructures viàries i ferroviàries per un import conjunt de 36,7 milions de dòlars (uns 33 milions d'euros), segons ha comunicat el grup. Aquests dos projectes ajudaran a la companyia a reforçar el seu negoci constructor al país.

  • 0,34€
  • 4,51%
La constructora ha aconseguit aquests dos projectes a través de la seva filial local Judlau

Amb aquests projectes, la companyia controlada pel Grup Villar Mir reforça la destacada activitat que té al mercat constructor dels Estats Units que coincideix amb la recent venda de la divisió de concessions, amb la qual la companyia es queda com a empresa constructora.

Pel que fa a les obres aconseguides a Chicago, una d'elles consisteix a construir una rampa a l'autopista I-290 Eisenhower, cap a Outbound I-90/94, a l'autopista Dan Ryan, per un import de 19,4 milions d'euros. Per la seva banda, l'altre contracte suposa retirar, reemplaçar i rehabilitar les estructures d'onze ponts ferroviaris al centre urbà de Chicago, un treball estimat en uns 17,2 milions d'euros.

Amb aquests projectes, aconseguits a través de la seva filial local Judlau, OHL potencia la seva presència a Illinois, estat al qual està present des de 2014, quan es va adjudicar el projecte de l'intercanviador de carreteres Elgin-O'Hare (IL-390), recorda Europa Press. Recentment, el grup que presideix Juan Villar-Mir s'ha fet amb un contracte d'obres a l'Aeroport Internacional O'Hare per uns 43 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador