ocado jobs work employment
Ocado

El supermercat britànic Ocado Retail ha anunciat una retallada en les seves perspectives per a tot el 2022, afectada pel menor consum dels ciutadans del Regne Unit, que s'estrenyen el cinturó a causa de l'elevada inflació que afecta el país. Al tercer trimestre, la mida mitjana de la cistella de la compra ja va disminuir un 6%.

Ara, la companyia formada a parts iguals per Ocado Group i Marks & Spencer espera una petita disminució de les vendes aquest any, després de pronosticar un creixement dels ingressos i el marge de benefici en percentatges baixos d'un sol dígit.

Ocado Retail també ha assegurat que els costos més alts, predominantment d'energia i gel sec, afectarien la rendibilitat el quart trimestre.

"A mesura que s'estabilitza la despesa dels consumidors, esperem que Ocado Retail torni a oferir un creixement atractiu i accelerat de les vendes i una forta recuperació de la rendibilitat", ha afirmat el president de la companyia, Tim Steiner.

Al tercer trimestre, les vendes d'Ocado Retail van augmentar un 2,7%, fins als 532 milions de lliures, mentre que el nombre de clients va créixer un 23% durant l'últim any, fins a assolir-ne els 946.000.

contador