nyesa portada

Nyesa Valores Corporación ha anunciat aquest dilluns el llançament de la seva nova línia de negocis Nyesa Renovables després de l'adquisició de Contractes Leza, empresa especialitzada en el muntatge mecànic de plantes fotovoltaiques.

  • 0,00€
  • 0,00%

Segons ha destacat Nyesa en un comunicat, Leza compta amb una experiència de més de 25 anys i presència en 15 països d'Amèrica, Europa, Àfrica i Orient Mitjà, amb projectes executats per als principals fons i empreses del sector de més de 2.500 megawatts (MW).

La companyia ha precisat que aquesta adquisició es realitza amb "vocació de creixement, millora i presència en tots els esglaons de la cadena de valor dels projectes fotovoltaics".

Així, segons Nyesa, mitjançant aquesta operació es pretenen desenvolupar processos encaminats a la reducció dels terminis d'execució i dels costos dels projectes, així com a l'execució de projectes en la modalitat d'EPC, propis o per a tercers, amb vocació nacional i internacional.

La companyia ha anunciat també una aliança amb la divisió fotovoltaica de Soltium Renovables, cosa que suposa incorporar una cartera de projectes per més de 500 milions d'euros, actualment en diferents fases de desenvolupament.

D'altra banda, Nyesa s'incorpora a un equip que s'encarregarà d'assessorar als clients en inversions del sector energètic, gestionar i representar tècnicament i legal als inversors en tots els tràmits administratius, elaborar la documentació tècnica necessària per obtenir els permisos, i participar en la direcció d'obra fins a la posada en marxa i posterior gestió de l'actiu.

A aquesta aliança estratègica Nyesa aporta, a més, 130 MW de promoció pròpia de projectes inferiors a 10 MW, endinsant d'aquesta manera en el sector fotovoltaic amb la generació d'energia en zones de mitjana població.

Noticias relacionadas

contador