• El tracte hauria estat similar al que ha acabat tancant amb easyJet a inicis d'aquesta setmana
ep bjorn kjos
EUROPA PRESS

Norwegian Air ha afirmat dimecres passat que continua obert a la possibilitat d'una futura connexió de les seves rutes de llarg recorregut amb les de Ryanair, segons declaracions del seu conseller delegat que arriben dies després del tancament d'una associació similar amb la rival britànica de la companyia de baix cost, easyJet.

"No n’hem exclòs Ryanair", ha reiterat Bjorn Kjos a Reuters a Nova York que destaca la forta presència de la companyia irlandesa al mercat europeu de curt abast. Kjos va afegir que, en el marc del pla d'expansió de la seva xarxa, sobre la taula hi ha futurs tractes amb companyies de baix cost nord-americans i asiàtiques.

Fins dilluns, Norwegian i Ryanair havien estat discutint la formalització d'un acord de connexió de rutes que permetria als usuaris de Ryanair fer ús de les rutes de llarg rang de Norwegian. Els passatgers de Norwegian estarien així millor connectats gràcies a l'abast local de Ryanair.

El tracte hauria estat similar al que ha acabat tancant amb easyJet a inicis d'aquesta setmana, cosa que ha posat fi a les converses entre les dues companyies, que també s'acusen d'acaparar el mercat de personal de vol. "Ryanair és molt eficient en ciutats secundàries, però no així a Londres -Gatwick- ni París, on nosaltres sí que volem", va justificar Kjos.

"En aquestes terminals easyJet és bastant més fort. Perquè ells estan centrats en aeroports principals. Ryanair fa massa temps que està centrant els seus esforços en aeroports secundaris", ha tancat.

Noticias relacionadas

contador