ep aerogenerador de nordex
NORDEX/K.FOTO/MICHAEL KOTTMEIER - Archivo

Nordex, fabricant alemany d'aerogeneradors en el capital dels quals hi participa l'espanyola Acciona, ha anunciat que té noves comandes des de diversos països del Vell Continent. En total, els projectes que té pendents suposaran la instal·lació d'un total de 227 megavats (MW) a la regió.

  • 109,40€
  • 4,29%

Per països, les comandes es distribueixen de la següent manera: Alemanya (86 MW), Països Baixos (70 MW), França (42 MW) i Bèlgica (29 MW).

Nordex presumeix d'haver instal·lat ja un total de 29 gigavats a més de 40 mercats i només el 2019 les seves operacions li han permès facturar 3.300 milions d'euros. Acciona, per part seva, acaba de comprar per 99 milions parteix de la cartera de l'australiana Lendlease Engineering.

La contraprestació econòmica s'abonarà de forma diferida en tres trams, l'últim al juny de 2021. Segons els termes de l'acord, els projectes NorthConnex, Kingsford Smith Drive i Melbourne Metro romandran amb Lendlease.

D'aquesta manera, l'adquisició, juntament amb nous projectes guanyats els últims mesos, augmenta la cartera d'infraestructures d'Acciona al país fins a 4.000 milions de dòlars australians (2.470 milions d'euros) amb una àmplia gamma de contractes del sector públic i privat.

Noticias relacionadas

contador