ep nh collection
Óscar Cañas - Europa Press
4,30€
  • 0,05€
  • 1,06%

NH Hotels ha acordat dur a terme una oferta d'obligacions simples de rang sènior garantides per un import nominal agregat de 400 milions d'euros, amb venciment el 2026, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els fons obtinguts per NH Hotels mitjançant l'oferta es destinaran a amortitzar íntegrament les obligacions simples de rang sènior garantides al 3,750% amb data de venciment el 31 d'octubre de 2023, l'import nominal agregat de les quals en circulació puja fins als 356.850.000 d'euros.

Així mateix, els fons aniran també al pagament dels interessos meritats, però no pagats i la prima d'amortització de les obligacions 2023; a l'abonament dels costos, les comissions i les despeses relacionades amb l'emissió de les obligacions i l'aplicació dels fons segons el descrit anteriorment i als fins corporatius generals.

L'oferta de les obligacions, assumint que aquesta es tanca satisfactòriament, formarà part d'una operació més àmplia destinada a enfortir l'estructura de capital de la companyia i a refinançar o ampliar el venciment dels seus principals fonts de finançament amb venciment el 2023.

En concret, aquesta operació inclouria un acord amb les entitats finançadores del contracte de crèdit revolving per import de 250 milions d'euros amb data del 22 de setembre de 2016, tal com ha estat successivament renovat i refós en cada moment per, entre d'altres extrems, ampliar el venciment fins al 31 de març de 2026 i modificar determinats termes i condicions per alinear-los amb els termes i condicions de les obligacions.

L'acord de novació i refosa es troba subjecte a determinades condicions i entrarà en vigor després de l'emissió d'obligacions i l'amortització de les obligacions 2023 amb els fons obtinguts de l'oferta.

Després del tancament de l'emissió, les obligacions derivades de les esmentades obligacions i del contracte de crèdit revolving estaran garantides, conjuntament i solidària, de manera 'pari passu' per diverses filials propietat d'NH Hotels i estaran garantides per penyores sobre accions i hipoteques sobre determinats actius immobiliaris de certes filials de la companyia.

L'import nominal total i definitiu de l'emissió d'obligacions i els termes i condicions finals, incloent-hi, entre altres, el tipus d'interès, es determinaran un cop finalitzat el procés de prospecció de mercat i en consideració al seu resultat. La companyia espera sol·licitar l'admissió a negociació de les obligacions al sistema multilateral de negociació de la borsa de valors Luxemburg.

Noticias relacionadas

contador