• Ramon Aragonés va assenyalar la rellevància del seu compromís amb la reducció del palanquejament
ep ramon aragones nh
EUROPA PRESS

NH Hotels mira cap al futur, després del seu rebuig a la fusió amb Barceló. La cadena hotelera ha aprofitat la seva presència a FITUR 2018 per anunciar aquest dimecres un pla estratègic per 2019 que preveu elevar el resultat brut d'explotació (EBITDA) proforma fins al voltant de 300 milions d'euros (un 61% més que el 2016), assolir un benefici net recurrent a l’entorn de cent milions d'euros, reduir significativament l'endeutament i incrementar significativament la proposta de dividend actual.

El conseller delegat d’NH Hotels, Ramon Aragonès, ha explicat que la companyia està en condicions per completar la seva bienni més rendible, en recollir aquest any i el que ve els importants avantatges competitius obtinguts després de la transformació completada pel Grup durant aquests anys.

Aragonès apunta que la cadena hotelera ha reposicionat la cartera d'hotels i ha incrementat el posicionament al segment premium urbà, millorant notablement la qualitat de la seva oferta. "A més, hem millorat la nostra capacitat de gestió d'ingressos i la nostra eficiència, millorant així els nostres marges operatius, alhora que hem transformat la nostra infraestructura tecnològica", afirma l'executiu d’NH.

D'altra banda, ha assegurat en la seva presència a la fira turística que "NH Hotels presenta una sòlida tendència de creixement d'ingressos i de reducció de deute, que ens situa en una posició idònia per culminar el Pla Estratègic i els objectius més ambiciosos de la història del nostre Grup", ha assenyalat.

A més, el conseller delegat d’NH va destacar que l'estratègia comercial i de gestió ingressos duta a terme i recolzada per la millora de la qualitat ha permès un creixement mitjà anual compost del 5,8% en l'ingrés mitjà, des dels 77 euros el 2013 fins els 96 euros reportats en nou mesos de 2017.

Ramon Aragonés va assenyalar la rellevància del seu compromís amb la reducció del palanquejament, que el 2017 va estar protagonitzat per dues operacions de refinançament del deute, que han permès reduir l'import brut i el cost mitjà de l'endeutament corporatiu.

També s'ha avançat l'optimització de la cartera i l'expansió d’NH Hotels. "D'una banda, s'ha aprofitat el posicionament dels hotels en propietat de la companyia amb oportunitats que han permès maximitzar el valor de la cartera, com el recent acord anunciat sobre l'immoble de l'hotel NH Collection Barbizon Palace a Amsterdam", destaca la companyia. D'altra banda, NH afegeix que "analitzant nombroses operacions de creixement orgànic durant els últims mesos, és fruit de la confiança que genera el pla estratègic d’NH Hotels i l'atractiu que desperta el model operatiu de la cadena hotelera a inversors hotelers", afirma.

Noticias relacionadas

contador