ep archivo   fachada de la sede del banco sabadell
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Banco Sabadell ha signat un acord estratègic per donar servei d'adquirència amb Nexi, amb una durada de deu anys prorrogables, que suposa l'adquisició per part de Nexi del 80% de Paycomet, filial de pagaments de Banc Sabadell, per 280 milions d'euros, segons la informació tramesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,87€
  • -0,19%

Banc Sabadell hi mantindrà durant almenys tres anys una participació del 20%, alhora que alinea interessos amb el nou soci industrial, i després d'aquest període, l'entitat disposa d'una opció de venda d'aquesta participació.

L'import total de l'operació s'ha fixat en 350 milions d'euros (280 milions d'euros pel 80% objecte de venda), ampliables en funció de la consecució d'objectius.

Segons les estimacions de l'entitat, aquesta transacció, subjecta a les aprovacions necessàries corresponents, generarà un impacte positiu al capital CET1 fully loaded de 14 punts bàsics per a Banc Sabadell en el moment del tancament, previst per al quart trimestre del 2023.

"Aquesta aliança ratifica el compromís de Banc Sabadell per continuar millorant la proposta de valor i l'experiència de client en un producte clau per als segments d'empreses, negocis i autònoms, a través d'una oferta més gran i més innovadora", ha destacat l'empresa.

Noticias relacionadas

contador