ep logo netflix
NETFLIX - Archivo
342,88$
  • -10,28$
  • -2,91%

Netflix inaugura de manera oficial aquest dijous la seva primera seu de producció de continguts a Europa, que està ubicat a la localitat madrilenya de Tres Cantos, dins el projecte Ciudad de la Tele de grup Secuoya, on Netflix ha llogat 20.000 metres quadrats d'estudis i oficines amb una inversió aproximada de 20 milions d'euros.

Els tres estudis que s'han inclòs en el projecte tenen una extensió de 1.200 metres quadrats cadascun i allà es produirà l'oferta de contingut en castellà dels propers anys, tant títols nous com d'estrena. Aquesta seu respon al gran èxit que han tingut algunes produccions espanyoles dins de la plataforma, com La Casa de Papel o Las chicas del cable.

La festa d'inauguració anirà a compte del conseller delegat de la plataforma, Reed Hasting, que després de l'esdeveniment té previst acudir a la Zarzuela per trobar-se amb el Rei Felip VI.

Més de 13.000 persones treballen en 20 produccions a Espanya per a la plataforma entre repartiment, equip i extres, segons va explicar Netflix fa un any en anunciar el projecte.

contador