ep archivo   series de netflix
NETFLIX - Archivo
621,10$
  • 10,58$
  • 1,73%

La WWE (World Wrestling Entertainment), pertanyent a TKO Group Holdings, i Netflix, van anunciar aquest dimarts un acord perquè la plataforma de streaming retransmeti Raw, el programa estrella de lluita lliure professional produït per WWE.

A partir del gener del 2025, Netflix serà la llar exclusiva de Raw als Estats Units, Canadà, Regne Unit i Amèrica Llatina, entre altres territoris, amb l'addició de més països i regions amb el temps, segons ha informat WWE en un comunicat. A més, com a part de l'acord, Netflix també es convertirà a la llar de tots els programes i especials de la WWE fora dels Estats Units, incloent-hi Raw i altres programes setmanals de la WWE.

"Aquest acord és transformador", va dir Mark Shapiro, president i director d'operacions de TKO. "Uneix el producte de la WWE amb l'extraordinari abast global de Netflix i suposa una garantia econòmica durant molts anys. La nostra associació canvia i enforteix el panorama mediàtic, expandeix dràsticament l'abast de la WWE i porta la visualització setmanal en viu a Netflix".

"Estem emocionats de tenir WWE Raw, amb la seva enorme i apassionada base de fans multigeneracional, a Netflix", va afirmar Bela Bajaria, directora de contingut de Netflix. "En combinar el nostre abast, recomanacions i fanatisme amb la WWE, podrem oferir més alegria i valor tant a les seves audiències com als nostres membres. Raw és el millor de l'entreteniment esportiu, combinant grans personatges i narratives amb acció en viu les 52 setmanes de l´any" , i estem encantats d'estar en aquesta associació a llarg termini amb la WWE".

Amb 1.600 episodis fins ara, Raw és un programa icònic a l'entreteniment esportiu. Actualment és el número 1 a la cadena USA Network, on atrau 17,5 milions d'espectadors únics al llarg de l'any. És un dels programes més ben qualificats al demogràfic publicitari de 18 a 49 anys. A les xarxes socials, la WWE té més de mil milions de seguidors a totes les seves plataformes.

Noticias relacionadas

contador