naturhouse singapur

Naturhouse ha anunciat aquest dilluns que continua la feina d'expansió pel món, cosa que li ha arribat a obrir una botiga a Singapur.

  • 1,66€
  • -0,60%

La companyia ha elegit espai d'obertura al Centre Comercial Far East Plaza, a pocs metres d'Orchard Road, una de les zones comercials més importants del país, ha explicat en un comunicat. És una filial que persegueix fer un pas més en el pla d'expansió des d'Europa cap a altres racons del continent asiàtic.

L'interès de Naturhouse per aterrar a Àsia resideix en els nous hàbits de consum del país, així com l'increment de la conscienciació d'una vida saludable: “La demografia en aquest continent està canviant ràpidament, cosa que preveu un augment significatiu en el consum d'aliments dietètics. A més, la manca de confiança en els aliments locals i les preocupacions relacionades amb la contaminació animen els consumidors a portar una vida més sana”, explica Félix Revuelta, president i fundador de Naturhouse.

Amb aquesta nova obertura, Naturhouse continua abastint el mercat actual mitjançant la venda física i en línia. La companyia planteja la seva entrada al mercat de la Xina i l'Índia davant l'alta demanda de suplements nutricionals que els dos països han experimentat durant els darrers anys. “L'Índia s'enfronta a nivells creixents d'obesitat, mentre que la Xina té una dieta sense nutrients, cosa que els converteix en un mercat potencial on esperem Naturhouse pugui proporcionar els elements necessaris per mitigar les conseqüències”, conclou Félix Revuelta.

Singapur suposa un pas en l'estratègia d'internacionalització del grup, que ja va entrar a finals del 2021, al Kazakhstan i Letònia, i també a Irlanda. Gràcies a l'obertura d'aquests nous mercats, Naturhouse ja és present a 30 països i més de 1.725 centres que disposa actualment la companyia.

L'entrada a Singapur suposa l'inici d'operacions de Naturhouse al continent asiàtic. La companyia ja va iniciar el 2008 els tràmits per instal·lar una filial a Singapur, però l'operació va ser paralitzada. Per això, l'empresa liderada per Félix Revuelta posa la primera pedra al país del sud-est asiàtic amb l'objectiu de continuar expandint el negoci per tot el territori.

contador