francisco reynés naturgy 3

Naturgy, a través de la seva filial internacional de generació Global Power Generation (GPG), ha signat aquest divendres un acord de compra d'energia a llarg termini (PPA) amb l'empresa de telecomunicacions australiana Telstra per construir un parc eòlic de 58 megawatts (MW ) situat a prop de Goulburn, a Nova Gal·les del Sud.

  • 22,96€
  • 0,26%

El parc eòlic, anomenat Crookwell 3, començarà a construir-se durante l'últim trimestre de 2021 i s'espera que estigui en ple funcionament durant el primer semestre de 2023. Per desenvolupar aquest projecte, GPG invertirà aproximadament 120 milions de dòlars australians (equivalent a aproximadament 76 milions d'euros).

A través d'aquest acord, Telstra s'ha compromès a adquirir el 80% de l'energia generada pel parc eòlic. "Es tracta d'un projecte que compleix plenament amb els criteris d'inversió i rendibilitat de Naturgy", ha dit la companyia en una nota.

El CEO de GPG, Francisco Bustio, ha declarat que "la companyia està compromesa amb exercir un paper important en el desenvolupament de la indústria d'energia renovable d'Austràlia, donant suport a la transició energètica a través de la generació d'energia neta".

El parc eòlic Crookwell 3 és la sisena inversió de Naturgy a Austràlia, a través de la seva filial GPG. La companyia ja és en l'actualitat una de les tres principals empreses independents d'energia renovable al país.

Noticias relacionadas

contador