ep francisco reynes presidentenaturgy
NATURGY

Naturgy ha anunciat aquest dimarts l'adjudicació d'un parc eòlic de 180 MW de potència, de manera que multiplica per tres la seva presència a Austràlia. Així ho ha comunicat la mateixa energètica a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 22,90€
  • 0,26%

La companyia explica que es tracta de la primera inversió inorgànica després de la presentació del seu nou Pla Estratègic 2018-2022 i de la seva segona inversió a la regió d'Àsia-Pacífic, a través de la filial GPG.

Es tracta de la primera inversió inorgànica després de la presentació del seu nou Pla Estratègic

Amb tot, apunta que la inversió prevista en la construcció del parc és de 166 milions d'euros, cosa que li permet amb aquest projecte entrar dins del top 5 d'operadors renovables independents a Austràlia en arribar a una potència renovable d'uns 270 MW.

Es preveu que el nou parc comenci a operar a partir del segon semestre de 2020 i contribueixi a l'EBITDA en aproximadament 22 milions d'euros a l'any, un cop estigui en ple funcionament.

L'acord consisteix, a més, en la compra d'energia de 15 anys a una tarifa regulada, cosa que recolza el creixement previst en capacitat renovable de 3x durant el Pla Estratègic 2018-2022. A més, Naturgy assegura que excedeix els objectius de rendibilitat mínims en línia i redueix el perfil de risc del grup energètic augmentant encara més la seva internacionalització.

Noticias relacionadas

contador