ep naturgy invertira mas de 285 millones en un segundo proyecto fotovoltaico de 210 mw en estados
NATURGY

Naturgy ha començat la construcció de tres noves plantes fotovoltaiques a Castella-La Manxa. Es tracta de les instal·lacions Zorita I i Zorita II, ubicades a l'entorn de l'antiga Central Nuclear José Cabrera, entre els termes municipals d'Almonesir de Zorita i Zorita de los Canes (Guadalajara), i de la planta Ocaña, al terme municipal d'Ocaña (Toledo).

  • 21,16€
  • 1,63%

El grup invertirà més de 76 milions d'euros a les tres plantes, que en conjunt sumaran 150 MWp de nova potència renovable per a Castella-La Manxa i crearan més de 1.000 llocs de treball en les diferents fases de construcció i operació, segons ha informat aquest dijous la companyia mitjançant un comunicat.

Les tres noves plantes fotovoltaiques produiran al voltant de 310 GWh a l'any, equivalents al consum elèctric anual de 86.000 llars, i contribuiran a evitar l'emissió de més de 172.000 tones de CO2 a l'any. L'entrada en operació d'aquestes instal·lacions està prevista pel 2025.

A més d'aquestes tres fotovoltaiques, Naturgy gestiona a Castella-La Manxa 20 projectes d'energia renovable més amb els quals preveu afegir 1.000 MW nous de potència.

Noticias relacionadas

contador