msccruceros

El president de MSC España, Emiliano González, ha mort aquest dimecres als 69 anys a conseqüència del coronavirus, segons ha pogut confirmar Europa Press.

González, que ocupava el càrrec de president de la companyia de creuers des de 2017, va passar a formar part de l'estructura de MSC Creuers l'any 2002, ocupant el càrrec de director comercial.

L'any 2004, va assumir la Direcció General de la companyia a Espanya i va ser-ne al capdavant durant 13 anys. Al setembre de 2017, va ser nomenat president de MSC Cruceros Espanya per a dirigir assumptes institucionals i ajudar amb el posicionament estratègic i el desenvolupament de les inversions de MSC Cruceros.

Abans, va exercir diferents llocs de Direcció a Viajes Icab, Viajes Atlanta, Viajes Vincit i Viajes Mapfre, comprenent un període total de 35 anys vinculat a les agències de viatges.

La seva trajectòria professional va començar el 1967 a la històrica Viatges CHAT, on va romandre fins a 1980. Va néixer a Madrid el 1951 i va cursar els estudis de 'Director d'Empreses Turístiques' a l'Escola Oficial de Turisme de Madrid.

Noticias relacionadas

contador