ep archivo   fachada de la sede de la marca de servicio de telecomunicaciones masmovil a 8 de marzo
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

MásMóvil va guanyar 509 milions d'euros als primers nou mesos de l'any enfront dels 186 milions d'euros el setembre del 2021, gràcies al creixement del negoci i als extraordinaris més grans per la venda de participacions a la xarxa de fibra òptica d'Euskaltel i de mig milió d'unitats immobiliàries a Onivia.

Els ingressos totals del grup durant el període van assolir els 2.172 milions, un 27% més que l'any passat. Els ingressos per serveis durant aquest període van augmentar un 28% i orgànicament un 4%, fins a assolir-ne els 1.988 milions.

L'EBITDA ajustat durant aquest mateix període va augmentar un 36%, fins als 842 milions (+13% de manera subjacent), mentre que el marge d'EBITDA va augmentar fins al 39%.

El grup ha superat durant aquest període les 15 milions de línies totals, de les quals més de 3,2 milions són clients de banda ampla i 11,9 milions de clients de mòbil.

“Continuem mantenint un ritme de creixement comercial sòlid durant els nou primers mesos de l'any quan hem afegit a prop de 600.000 nous serveis de banda ampla i mòbil. L'equip de MásMóvil està demostrant dia a dia el seu gran talent en un mercat altament competitiu i un entorn molt volàtil”, ha declarat Meinrad Spenger, conseller delegat de la companyia.

El grup va invertir durant els nou primers mesos de l'any 394 milions en el desenvolupament i el manteniment d'infraestructures i en creixement comercial.

Noticias relacionadas

contador