ep archivo   trabajadores en mercadona
MERCADONA - Archivo

El Comitè de Direcció de Mercadona ha acordat pujar un 6,5% el sou de tota la plantilla, tal com ha assenyalat l'empresa en un comunicat. D'aquesta manera, la companyia pretén garantir el poder adquisitiu de les més de 93.300 persones que tenen contractades a Espanya.

Aquesta mesura s'adopta dins d'un escenari que Mercadona ha titllat de "complex" i on totes les persones que formen part de l'empresa "són essencials per adaptar-se amb agilitat i determinació, perquè ells són el millor actiu dels clients".

D'aquesta manera, i d'acord també amb el conveni col·lectiu signat el 2019 que recull la pujada dels sous en consonància a la taxa interanual de l'Índex de Preus al Consum (IPC) registrada a Espanya al mes de desembre, el salari mínim d'entrada a Mercadona durant el primer any serà de 1.425 euros bruts al mes, és a dir, 87 euros més que el 2021.

"Amb aquest increment salarial, reforcem la nostra aposta per l'ocupació estable i de qualitat que la companyia duu a terme des de fa més de 25 anys, quan va decidir iniciar el procés de convertir en fixos tota la plantilla", conclou el comunicat.

contador