• Des de Renta 4 destaquen especialment la caiguda d’Atresmedia
  • "Mediaset també cau tot i que menys", precisen aquests analistes
ep sedemediaset espanamadrid
MEDIASET ESPAÑA

Mediaset és el pitjor valor de l'IBEX aquest dilluns (-1,51%, 9,682 euros) en un dia que els experts estan valorant les dades d'audiència corresponents al mes de desembre.

  • 4,82€
  • 0,10%
  • 2,89€
  • -4,24%

Els analistes de Renta 4 destaquen "especialment" la caiguda d’Atresmedia (-0,96%) tant en '24 hores' com, sobretot, en prime time després de dos mesos durant els quals l'audiència va millorar significativament el suport de la cobertura de la situació de Catalunya. "Mediaset també cau tot i que menys mentre que TVE tanca l'any amb un nivell d'audiència en màxims de l'any en '24 hores'", precisa Iván San Félix, expert de Renta 4.

Mediaset Espanya va aconseguir al desembre un 27,5% de quota de pantalla davant del 28,5% de novembre, fet que suposa una caiguda de l'1%. Pel que fa al seu canal principal, Telecinco, la quota de pantalla va baixar fins al 12,0% enfront del 13,1% de novembre (-1,1%). En el cas d’Atresmedia, el conjunt del grup va reduir la seva quota d'audiència fins al 26,0% des del 27,4%. Pel que fa a la seva cadena principal, la quota de pantalla va caure al desembre fins a l’11,6% des del 12,0% de novembre (-0,4%).

L'audiència de televisió de pagament al desembre augmenta tant en '24 hores' (+0,6%, fins al 8,1%) com en el prime time' (+0,2%, fins al 8,1%).

"Negativa evolució de les audiències de les dues principals cadenes privades", recalca San Félix. Renta 4 té les recomanacions de Mediaset i Atresmedia en revisió (infraponderar per a la primera i mantenir per a la segona).

Noticias relacionadas

contador