• El centre que obrirà al bell mig de la capital estarà situat a la cèntrica plaça del Carmen
  • La seva intenció és competir directament amb FNAC i El Corte Inglés
media markt

Media Markt es troba ultimant els detalls de la que serà una de les seves obertures més sonades dels últims anys. La seva intenció és desembarcar en ple centre de Madrid el 2017 en un establiment que estarà situat a la cèntrica Plaça del Carmen. Pretén així competir directament amb FNAC i El Corte Inglés.

Aquesta seria la seva tercera botiga situada al cor de la capital després de la que està ubicada al Passeig de la Castellana i la que va obrir al carrer Alcalá

L'empresa dedicada a la distribució d'electrònica de consum està estudiant un projecte per obrir una botiga que tindrà una superfície de 2.200 metres quadrats, tal i com han confirmat fonts de l'empresa citades per Europa Press. En concret, aquest local està ubicat molt a prop de la Plaça de Callao, al nou espai comercial que s'està construïnt a l'antic Cine Madrid.

Aquesta nova obertura s'emmarca en l'estratègia de la companyia, l'objectiu de la qual és impulsar la seva presència als centres urbans. D'obrir, aquesta seria la seva tercera botiga situada en el cor de la capital després de la situada en el Passeig de la Castellana, en ple eix econòmic madrileny, i la que va obrir al carrer d'Alcalá, on se situaven els antics cinemes Benlliure, a l'altura de Goya.

Media Markt preveu aconseguir les 80 botigues a Espanya aquest any, davant de les 78 actuals, amb l'obertura a finals d'aquest any d'una botiga més al centre de Barcelona, que estarà situada al carrer Fontanella, molt prop de Plaça Catalunya, i que comptarà amb una superfície de 2.200 metres quadrats i que crearà uns 100 ocupacions.

FINS A 10 MILIONS EN INVERSIONS EL 2017

A més, la companyia té pensat també obrir un altre establiment abans que acabi el 2016 a Palma de Mallorca, la qual cosa permetrà a Media Markt tancar 2016 amb una plantilla a Espanya de prop de 7.000 treballadors. Al costat d'això, la firma contempla per 2017 una inversió en noves obertures d'entre 8 i 10 milions d'euros, en funció de les botigues que obri al llarg de l'exercici. De moment, ja té pensat inaugurar quatre noves botigues, sent una d'elles la situada en el cor de Madrid.

Així mateix, la multinacional ha engegat un pla de transformació digital a Espanya que implica la renovació del 100% dels establiments entre 2016 i 2018, pel qual destinarà uns 47 milions d'euros. La facturació de Media Markt el 2015 es va situar en els 1.869 milions d'euros, enfront dels 1.639 milions de 2014, la qual cosa suposa un increment del 14%.

contador