ep el consejero delegado de masmovil meinrad spenger en la presentacion de los resultados de 2019
EUROPA PRESS

El Grup MásMóvil ha decidit posposar "sine die" la celebració de la seva junta general d'accionistes d'enguany davant l'avanç del brot de coronavirus.

  • 22,50€
  • 0,00%

Ho va decidir per unanimitat el consell d'administració de MásMóvil en una reunió celebrada aquest dimecres amb la finalitat de "garantir la seguretat sanitària dels seus accionistes, treballadors i col·laboradors, així com assegurar el seu desenvolupament amb totes les garanties".

El grup ha pres aquesta decisió a l'empara i dins dels límits del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

La companyia afegeix que el consell d'administració decidirà la convocatòria de la junta quan existeixin les condicions de seguretat desitjables i així ho confirmin les autoritats competents.

Les empreses que cotitzen en borsa disposaran fins a finals del mes d'octubre de termini per celebrar les seves juntes generals d'accionistes, de manera que comptaran amb quatre mesos més per complir amb la seva assemblea anual de socis, enlloc de l'actual termini de finals de juny.

Així ho va establir el Decret de mesures urgents i extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del coronavirus aprovat el dimarts de la setmana passada pel Govern.

Amb aquesta mesura s'atorga flexibilitat a les companyies per celebrar les juntes anuals amb les seves accionistes establertes per llei, atès que la crisi pel virus, l'estat d'alarma i les mesures de restricció de moviments i aglomeracions decretades per l'Executiu coincideixen amb el període tradicional de celebració d'aquestes assemblees de socis.

Noticias relacionadas

contador