ep masmovil 20170913100601
MÁSMÓVIL
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil ha pujat al Mercat Continu un 6,9% després d'anunciar que ha completat l'adquisició de Lebara Group, a través de la seva filial Lebara Ltd., de la seva unitat de negoci independent corresponent a l'activitat d'operador mòbil virtual que opera a través de la seva sucursal a Espanya sota la marca Lebara, incloent-hi tots els seus actius (Lebara Espanya) excepte la marca sobre la qual s'ha arribat a un acord per al seu ús per MásMóvil a llarg termini.

Lebara Espanya és un operador mòbil virtual especialitzat en el segment de prepagament, principalment per a immigrants, que va iniciar les seves operacions a Espanya el 2007 i que va arribart a les 423.000 línies al final de setembre de 2018, amb un ARPU de 10 euros.

Lebara Espanya compta amb 73 empleats, principalment en funcions comercials i tècniques, que seran incorporades a MásMóvil. Durant els últims dotze mesos Lebara Espanya ha assolit la xifra de 50 milions d'ingressos. El seu acord amb Vodafone per a l'aprovisionament del servei mòbil nacional expira l’abril de 2019, cosa que permetrà a MásMóvil obtenir estalvi de costos, ha explicat l'operadora.

MásMóvil estima que la incorporació de Lebara Espanya al grup permetrà obtenir sinergies operatives (principalment a través de la reducció dels costos del Contracte OMV) que es traduiran en un EBITDA proforma de 24 milions d'euros. La consecució d'aquestes sinergies s'estén al llarg del segon semestre de 2019, per la qual cosa la quantitat total de sinergies no es registrarà fins a l'exercici 2020.

MásMóvil pagarà una contraprestació en efectiu de 50 milions per la companyia i assumirà certs compromisos amb clients i empleats per 2,5 milions d'euros, després d’haver acordat també un guany de fins a 2,5 milions d'euros depenent de l'èxit del procés de migració de la base de clients a la xarxa de MásMóvil.

Noticias relacionadas

contador