ep presidente de mapfre antonio huertas en los resultados de la compania correspondientes al
EUROPA PRESS

El president de Mapfre, Antonio Huertas, ha indicat que durant "les pròximes setmanes" començarà el procés de negociació per a la ruptura de l'acord en bancassegurances amb Bankia, quan està previst que es produeixi la integració i inscripció als registres de la fusió de l'entitat financera amb CaixaBank.

  • 2,28€
  • -0,26%

Durant la roda de premsa posterior a la presentació dels resultats de l'asseguradora corresponents a l'exercici 2020, Huertas ha explicat que actualment Mapfre i Bankia es troben a la part prèvia de les negociacions, a la qual s'estableixen els processos ordinaris a seguir per tallar aquesta relació, informa Europa Press.

"La relació asseguradora de Mapfre amb Bankia, de més de 23 anys, desapareixerà. S'executarà segons el canvi de control previst als contractes", ha dit i ha assegurat que un cop es completi la integració de Bankia a CaixaBank, que previsiblement es produirà durant "les pròximes setmanes", s'iniciarà el procés de negociació formal.

El president de Mapfre ha afirmat que Bankia continua col·laborant en el desenvolupament i venda dels productes de l'asseguradora a les seves oficines malgrat aquest procés que està en marxa. Segons ha dit, els canvis experimentats en les xifres responen a les condicions de volatilitat extrema de mercat i de la incertesa actual.

En aquesta línia, el director financer de la companyia, Fernando Mata, ha explicat que Mapfre centra la majoria de les seves inversions en desenvolupament de negoci, sobretot en bancassegurances i avanç digital.

"Un cop es desfulli la margarida de Bankia, centrarem aquest estàndard de desenvolupament de negoci en buscar oportunitats de mercat", ha indicat Mata.

Noticias relacionadas

contador