ep el presidente de mapfre antonio huertas
APIE - Archivo
2,28€
  • -0,01€
  • -0,35%

Mapfre (-4,51%) va registrar un benefici net de 463 milions d'euros durant els nou primers mesos de l'any, xifra que suposa un 12,5% menys que durant el mateix període de 2018, ha informat aquest dijous l'asseguradora, que ha atribuït la retallada del benefici a sanejaments del fons de comerç del seu negoci d'Assistència al Regne Unit, Estats Units i Canadà.

En concret, el grup ha realitzat un deteriorament per valor de 48 milions d'euros dels fons de comerç de les entitats de Mapfre Assistència al Regne Unit a causa del descens de les expectatives de beneficis futurs al país.

"Aquesta revisió d'expectatives es fonamenta en un entorn socioeconòmic complex i el previsible alentiment de l'economia en aquest país davant la incertesa generada pel Brexit, així com l'entorn regulador", explica l'entitat.

Així mateix, Mapfre també ha sanejat el fons de comerç de les entitats d'Assistència als Estats Units i Canadà per import de 17 milions d'euros en línia amb la reducció de negocis no rendibles.

A més, el resultat de Mapfre durant els nou primers mesos mostra un impacte negatiu d'11 milions d'euros per la reestructuració del negoci d'Assistència a diversos països amb operacions no rendibles.

L'impacte de totes aquestes mesures en el resultat del grup puja a 77 milions d'euros. Excloent-ne aquest impacte, el resultat de Mapfre hauria crescut un 2% respecte a l'obtingut el setembre de 2018.

Els ingressos de l'asseguradora durant els nou primers mesos de l'exercici van arribar als 21.619 milions d'euros, un 6,5% més, mentre que les primes es van incrementar un 2,5%, fins als 17.647milions.

Noticias relacionadas

contador