• Los ingresos de la empresa entre enero y junio alcanzan los 14.641 millones de euros
  • Estos resultados son consecuencia de la estrategia marcada para el periodo 2016-2018, centrada en el crecimiento rentable
mapfre, puente, rojo, seguros, aseguradora

L'empresa espanyola dedicada al sector de les assegurances Mapfre ha registrat un benefici net de 380 milions d'euros durant el primer semestre, fet que suposa un augment del 20,5% respecte el mateix període de l'any passat, segons ha informat aquest dimecres l'asseguradora, que ha atribuït el repunt del seu benefici a la seva "rigurosa gestió tècnica i financera".

  • 11.074,60
  • -0,33%
  • 2,34€
  • -0,59%
Els ingressos de la companyia han crescut un 0,8% entre gener i juny, fins els 14.641 milions d'euros

Els ingressos de la companyia han crescut un 0,8% entre gener i juny, fins a arribar als 14.641 milions d'euros, mentre que el volum de primes ha arribat als12.080 milions d'euros, fet que representa una baixada del 0,8% respecte el primer semestre de 2015. Segons ha informat Mapfre a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la firma ha aconseguit créixer en moneda local en gairebé tots els països on opera, segons Europa Press.

Lea también: En directo | Resultados empresariales del segundo trimestre 2016 en España y EEUU

A Espanya, el negoci de l'asseguradora ha enregistrat el creixement més gran des del començament de la crisi, amb un avançament del 9,4%, amb un augment "sòlid" dels principals rams, reducció de costos interns i millora "significativa" de la rendibilitat dels principals negocis, especialment el dels automòvils.

El president de Mapfre, Antonio Huertas, ha destacat que aquests resultats són conseqüència de l'estratègia marcada per al període 2016-2018, centrada en el creixement rendible, "amb una excelent gestió tècnica del negoci, fet que es tradueix en una major rendibilitat".

La compañía, tras presentar resultados, cotiza en bolsa con subidas en torno al 2,5%.

Lea además:

BBVA, OHL y Mapfre aseguran mantener su apuesta por Turquía pese a la incertidumbre

Mapfre podría estar a punto de confirmar un cambio de tendencia

Mapfre pierde soportes importantes y se va a por los 2 euros

Mapfre se podría tomar los resultados como la excusa perfecta para dar por terminado el rebote del corto plazo

Mapfre intenta poner fin a la tendencia bajista del último año

contador