ep tienda pop up de mango para jovenes
MANGO

Mango ha inaugurat una nova botiga insígnia de 2.100 metres quadrats al número 711 de la Cinquena Avinguda de Nova York (Estats Units), una de les zones més comercials del món, dins del seu pla d'expansió pel país nord-americà.

Tal com informen en un comunicat, la botiga està emplaçada a l'edifici Grande Dame de la mítica avinguda novaiorquesa, un immoble històric de finals del 1920 que en el passat va albergar la seu d'importants companyies com NBC, Columbia Pictures i Coca-Cola.

Amb l'obertura d'aquesta nova botiga, que comptarà amb les línies Woman, Man i Kids, Mango presentarà les darreres col·leccions de la marca per a la temporada Primavera/Estiu 22.

El projecte arquitectònic d'aquest punt de venda nou ha estat concebut amb l'objectiu de generar un baix impacte ambiental. En la creació de l'espai Mango diu que s'ha respectat l'estructura existent i s'ha donat una segona vida a terres, sostres, il·luminació i instal·lacions. A més, els revestiments interiors han estat produïts a partir de materials biodegradables de naturalesa orgànica. En total, fins a un 70% dels materials han estat reutilitzats en aquest projecte.

D'altra banda, la botiga disposarà de Committed Box, contenidors on els clients podran dipositar tèxtils i calçat per donar una segona vida a les seves peces.

Mango treballa una transició cap a un model de negoci més sostenible i de menor impacte ambiental. Per això, la companyia treballa quatre blocs transversals que afecten tota l'activitat de l'empresa, des del disseny i la producció de peces de roba fins a la logística i el seu canal de venda, sigui botiga física o en línia.

"L'obertura d'aquesta nova botiga insígnia és un pas significatiu per avançar en els nostres objectius estratègics d'expansió internacional i del nostre ecosistema de distribució, però sobretot és la primera pedra per consagrar la nostra presència de marca als Estats Units, un dels mercats més importants del món per a la moda”, va assenyalar Toni Ruiz, conseller delegat de Mango, durant la inauguració.

EXPANSIÓ ALS EUA

La inauguració a Nova York suposa el punt de partida del pla d'expansió que la companyia impulsa per consolidar la seva marca al país. Per aconseguir-ho, el grup preveu l'obertura de més d'una trentena de nous punts de venda durant els propers tres anys, especialment al sud del país, per arribar al 2024 amb al voltant de 40 botigues, combinant la presència als principals centres comercials amb espais a peu de carrer.

Durant la primera fase del pla, Mango ha buscat estendre la seva presència a la ciutat de Nova York (tant a Manhattan com al seu voltant), on actualment té cinc punts de venda (comptant la botiga inaugurada ara i la primera oberta al SoHo) .

A partir d'ara, en una segona fase, Mango se centrarà a l'estat de Florida, on té previst obrir entre quatre i cinc punts de venda el 2022 i el 2023 a ciutats com Miami, Boca Ratón, Orlando i Tampa.

Durant la tercera fase, que començarà el 2023, la companyia continuarà expandint-se cap a l'oest amb l'obertura de noves botigues als estats de Geòrgia (Atlanta), Arizona (en ciutats com Phoenix i Tucson), Texas (Houston i Dallas), Nevada (Las Vegas) i Califòrnia, on les poblacions objectiu per al grup són, entre d'altres, Los Angeles, San Diego i San José.

Noticias relacionadas

contador