• Redueix el percentatge mínim d'adquisició de 95% a 85%
ep logotipo ohl

La companyia Magenta Infraestructura va sol·licitar davant la Comissió Nacional Bancària i de Valors (CNBV), el regulador mexicà, una modificació en l'oferta pública per a l'adquisició del 100% de les accions públiques d'OHL Mèxic, tal com ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,33€
  • 4,32%

OHL Mèxic ha estat notificada per Magenta Infraestructura, en aquesta mateixa data, que ha sol·licitat davant la CNBV una modificació en l'oferta pública d'adquisició realitzada sobre les accions públiques d'OHL Mèxic, substancialment.

Així, l'operadora ha indicat que es va reduir el percentatge mínim d'acceptació requerit per a l'operació, del 95 al 85%. A més, s'amplia el termini de l'oferta per un període de cinc dies hàbils, de manera que ara l'oferta vencerà a les 14:00 hores (horari de la Ciutat de Mèxic) el dimecres 26 de juliol de 2017.

S'espera que aquesta ampliació permeti l'obtenció de totes les autoritzacions requerides per part de la Comissió Europea de Competència (European Antitrust Commission) per a la consumació de l'oferta pública d'adquisició en efectiu segons s'estableix al fullet informatiu de l'oferta.

Així mateix, la resta dels termes i condicions, incloent-hi el preu d'adquisició de l'oferta romanen com es contenen al fullet informatiu de l'Oferta.

Noticias relacionadas

contador