ep louis vuitton 20190410131303
LOUIS VUITTON - Archivo

El grup francés de productes de luxe Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), presidit per Bernard Arnault, ha confirmat que no està considerant dur a terme la compra al mercat d'accions de Tiffany, per la qual el mes de novembre passat va llançar una oferta de compra a un preu de 135 dòlars per acció.

Aquest preu suposa una valoració de la cadena de joieries nord-americana en 16.200 milions de dòlars (14.460 milions d'euros).

No obstant això, segons indicava dimarts passat Women's Wear Daily (WWD) l'impacte de la pandèmia de Covid-19 sobre l'economia nord-americana i les protestes per l'homicidi de George Floyd, així com el nivell d'endeutament de la cadena joiera, haurien inquietat el consell de LVMH respecte de l'operació en les condicions pactades.

Les accions de Tiffany van tancar ahir a 114,24 dòlars després de caure un 2,37% durant la sessió, situant-se un 15% per sota del preu de l'oferta plantejada per LVMH.

"El consell de LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton es va reunir el dimarts, 2 de juny, i va centrar la seua atenció en l'evolució de la pandèmia i el seu potencial impacte en els resultats i perspectives de Tiffany respecte a l'acord que vincula tots dos grups", ha confirmat la companyia francesa.

"Considerant els recents rumors de mercat, LVMH confirma, en aquesta ocasió, que no està considerant comprar accions de Tiffany al mercat", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador