ep estacionservicioq8
Q8 - Archivo

Logista Retail i Q8 han subscrit un acord pel qual la filial de Logista serà responsable del procés de subministrament a les botigues de la xarxa d'estacions de servei de la companyia energètica del grup Kuwait Petroleum. Es tracta d'un acord de distribució integral de productes per a la venda i l'autoconsum que s'estén a 100 estacions de Q8.

  • 25,46€
  • 0,32%

L'acord, subscrit fins al 2024, abasta els serveis de gestió de les categories amb els diferents fabricants, la gestió comercial del punt de venda amb GPVs, la recepció de comandes, la preparació i entrega al punt de venda, el servei de postvenda i la gestió financera per a la Península i les Balears.

Per al procés de lliurament de mercaderia, Logista es recolzarà en Logista Freight, Logista Parcel i Nacex by Logista. Per a l'emmagatzematge, Logista utilitzarà el nou magatzem de Logista Retail a Cabanillas del Campo, amb 50.000 m2.

“Volem acompanyar Q8, setè distribuïdor de carburants a Espanya, a l'ambiciós pla d'expansió que volen desenvolupar a Iberia, per al qual necessiten el nostre millor servei. Estem convençuts que amb l'experiència dels nostres equips contribuirem al compliment dels seus objectius”, ha explicat Dario Crisci, director general a Logista Retail.

"Logista serà un dels nostres socis principals per a la distribució dels nostres productes a la Península Ibèrica i les Balears i estem convençuts de la seva òptima tasca a l'hora d'atendre aquest mercat tan rellevant per a nosaltres", ha afirmat Andrea Basilietti, operating manager de Kuwait Petroleum Espanya i responsable de la xarxa Q8.

Noticias relacionadas

contador